Mas Lazuli

Mas Lazuli és un antic convent  del segle XI totalment restaurat. Ubicat en el bell mig d'una propietat de 12 hectàrees té com a teló de fons els magnífics camps d’oliveres i vinyes que es perden a l’horitzó. La masia compta amb una situació privilegiada a la Costa Brava amb les platges de Roses a 10 minuts, Cadaqués a 30 minuts, el parc natural de Cap de Creus a 30 minuts i els Aigüamolls de L'empordà a 25 minuts.

Disposa de 17 habitacions, de les quals 7 son suites, totes elles renovades en un estil contemporani que contrasta amb l’antiguitat del lloc. Els nostres serveis de restaurant, espai wellness, chillout, piscina i jardins li proporcionaran agradables i inoblidables moments.

Vingui a descobrir aquesta finca Catalana per una nit o més nits i gaudeixi de la deliciosa sensació per trobar-se com a casa des del primer moment.

Benvinguts al Mas Lazuli
Stéphanie Sadaune, Directora
Classificat millor 3er hotel de la Costa Brava per TripAdvisor a dia 10/01/2017.

Boutique

Hem seleccionat una gama de bijuteria, accessoris, productes de cosmètica i souvenirs amb l'objectiu que es porti un trosset de Mas Lazuli dins de la seva maleta...

També podran comprar oli d'oliva i vi de la nostra propietat.

Bicicleta

Els proposem descobrir els petits racons tot passejant en bicicleta.

Posem a la seva disposició 4 bicicletes (recomenable reservar amb antel·lació).

No cal ser atlètic per respirar l'aire fresc!

Reunions

Les empreses trobaràn dins del nostre hotel, un lloc per organitzar les seves reunions de treball, amb una sala que data del segle XI per capacitat de 14 persones.

Connexió WIFI, TV, pàrquing i servei de coffee break.

Pensin també en Mas Lazuli si vol organitzar un dinar d’empresa, presentacions de productes...

Contacti directament amb nosaltres al telèfon 872.22.22.20 o per email a info@hotelmaslazuli.es

Esdeveniments

Vols sorprendre?

Els seus esdeveniments i celebracions sota la nostra organització, amb un suport estratègic i creatiu en un marc singular. Actes privats, banquets, còctels... adaptem els nostres espais en funció de les seves necessitats.

No dubti en posar-se en contacte amb els nostres professionals.

Inauguracions/Pintura & Escultura

Artista, pintor o fotògraf? Mas Lazuli posa a la seva disposició els seus espais i voltants amb tots els serveis per assistir i fer de la seva inauguració un gran èxit !