ESDEVENIMENTS CORPORATIUS

EL TEU ÈXIT, LA NOSTRA SATISFACCIÓ.
Les empreses trobaran dins del nostre hotel, un lloc per organitzar les seves reunions i esdeveniments corporatius, amb una sala que data del segle XI amb capacitat de 14 persones i amb possibilitat de gaudir d'altres sales alternatives amb més capacitat. El nostre Objectiu és que les reunions professionals siguin prosperitat i èxit per a les seves empreses. Posem a la teva disposició totes les comoditats, connexió WIFI, TV, pàrquing i opcions de coffee break, així com també menús corporatius al Restaurant del Mas.

NOCES

GARANTIA D'ÈXIT PER UN DIA ESPECIAL I MEMORABLE
El teu casament al Mas Lazuli
UN MOMENT ÚNIC
Mas Lazuli i el seu entorn és tot el que pots desitjar perquè el casament dels teus somnis sigui memorable. És el lloc perfecte, adaptable a qualsevol necessitat.
Deixa't guiar per l'experiència i la professionalitat del nostre equip qui convertirà el teu esdeveniment en un dia especial i recordat per sempre. Un espai de somni, antigament un convent del s. XI i actualment un idíl·lic hotel totalment restaurat que ofereix unes magnífiques vistes amb un extens entorn envoltat per 12 hectàrees de oliveres i vinyes que es perden en l'horitzó. Boutique Hotel Mas Lazuli ofereix diferents espais per celebrar la seva cerimònia al costat del bar de la piscina, des d'on té una visió panoràmica de 360 ° de les millors vistes de la Costa Brava, o en els nostres jardins entre d'altres espais.

ENTORN

Mas Lazuli és un antic convent del segle XI totalment restaurat. Situat al centre d'una propietat de 12 hectàrees, té com a teló de fons els magnífics camps d'oliveres i vinyes que es perden en l'horitzó. La masia compta amb una situació privilegiada a la Costa Brava amb les platges de Roses a 10 minuts, Cadaqués a 30 minuts, el parc natural del cap de Creus a 30 minuts i els aiguamolls de l'Empordà a 25 minuts.

Disposa de 17 habitacions, de les quals 7 són suites, totes elles renovades en un estil contemporani que contrasta amb l'antiguitat del lloc. Els nostres serveis de restaurant, espai wellness, chillout, piscina i jardins li proporcionaran agradables i inoblidables moments.