Àlvar Ayuso… de jove promesa a nom propi de l'alta cuina

Amb 16 anys va començar a treballar en cuines de la Costa Brava. Amb 18 va fer les maletes i va marxar a aprendre, a descobrir noves elaboracions i productes a Holanda. Amb 19 va decidir que dedicaria la vida a crear plats i sabors. Es va formar a l'escola de cuina Bell-Art i en la Hofmann (Barcelona) i va confirmar la seva vocació entre els fogons d'alguns dels millors restaurants de Catalunya, França, Holanda, Suècia i altres països europeus. Amb 25 anys va obrir el seu propi restaurant a Barcelona i amb 26 va rebre el premi al Millor Xef Jove de Catalunya de l'Acadèmia Catalana de Gastronomia (2017), un guardó que reconeix la seva interpretació de la tradició culinària, la seva meticulositat i l'audàcia de la seva tècnica .
La seva filosofia, des del primer dia, és clara: producte, sabor i tècnica. I per aquest ordre. El respecte pels ingredients, productes nobles i una proposta que fusiona elaboracions catalanes, influències franceses i tècniques nòrdiques, és la base de la seva cuina.
ormeau
ormeau
ormeau

El restaurant del Mas

Al nostre restaurant podran escollir diverses propostes:
El menú Sabors: dinars i/o sopar al restaurant o a la terrassa 48 € (4 plats).

El menú Degustació Lazuli, per meravellar-los...! 75 € (8 plats).

Deixin-se sorprendre per la inspiració i l’experiència el nostre xef i la seva interpretació dels típics plats catalans!

Grups i esdeveniments

Desitgen celebrar un esdeveniment únic i diferent? Estarem encantats de rebre'ls i adaptar-nos a les seves necessitats i preferències.

Curs de cuina catalana

Imparteix classes de cuina al restaurant del Mas. Elabora cada curs pensant en un producte especial i de temporada.

Per mes informació,sisplau, contacti'ns al 872.22.22.20, estarem encantats de comptar amb la seva presència.