Daniel-Ilich Tornos, el nou xef del Restaurant Mas Lazuli

Aquesta jove promesa de la cuina catalana es va formar a l'escola Bellart de Barcelona i va completar la seva formació entre els fogons de restaurants de la talla de Mugaritz **, el qual gaudeix de dues estrelles Michelin i és reconegut internacionalment com un dels millors restaurants del món. Cal destacar el seu pas pel restaurant rondeño Bardal, que va obtenir la seva primera estrella a la Guia Michelin l'any 2017, així com el seu recorregut a l'històric i emblemàtic restaurant de Barcelona, El Agüelo.

Depèn de tu descobrir la cuina de Dani i deixar-te sorprendre ...!

ormeau

El restaurant del Mas

El restaurant està tancat dilluns, dimarts, dimecres i dijous
Al nostre restaurant podran escollir diverses propostes:
El menú Sabors: dinars i/o sopar al restaurant o a la terrassa 48 € (4 plats).
El menú Degustació: dinars i/o sopars al restaurant o a la terrassa 90 € (13 plats)

Deixin-se sorprendre per la inspiració i l’experiència el nostre xef i la seva interpretació dels típics plats catalans!

Grups i esdeveniments

Desitgen celebrar un esdeveniment únic i diferent? Estarem encantats de rebre'ls i adaptar-nos a les seves necessitats i preferències.